هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


عيش جو مصر معانا .. كلنا جدعان احلي شباب وبنات جدعان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلمركز تحميلدخولدخول الجدعاندخول السوابر

 

 سندويتش الدجـــــــآج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الفراشة الحائرة
جدع ملو هدومه
جدع ملو هدومه
الفراشة الحائرة


عدد النقــاط : 52608
مساهمــاتـى : 34
انثى

سندويتش الدجـــــــآج Empty
مُساهمةموضوع: سندويتش الدجـــــــآج   سندويتش الدجـــــــآج I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 11, 2009 7:16 pm

سندويتش الدجـــــــآج
سندويتش الدجـــــــآج As1v4u6geubt

سنـــــــــدويتش بــالدجـــــــــاجالمقـــــــــــاد ير

دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - =حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم


البــــــــــدايه


نقطع الدجاج

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_dicedmeat_xl


ونجهز البهارات ونخلطها

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_ingredients_xl


حتى تصبح هكذا

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_mix_xl


ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_pasted_xl


بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_marinating_xl


ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها
سندويتش الدجـــــــآج Tikka_tray2_xl


وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر


والان نجهز السلطه


وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح

سندويتش الدجـــــــآج Fetasalad_xl


وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار

و تقدم مع خبز وتلف مع السلطه

سندويتش الدجـــــــآج Tikka_sandwich_xl

وبــالعــــافيــــه
[/size]

[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سندويتش الدجـــــــآج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتدي الاسرة والطفل :: مطعم الجدعان-
انتقل الى: